Tarieven

Sessie Duur Tarief
Reguliere shiatsubehandeling 60 minuten € 75,-
De eerste shiatsubehandeling duurt 70 minuten vanwege een intake voorafgaand aan de behandeling.
Korte shiatsubehandeling 35 minuten € 45,-
Behandelingen van 30 minuten zijn mogelijk na een eerste reguliere sessie waarin een intake heeft plaatsgevonden. Tijdens deze sessie wordt datgene behandeld wat de meeste aandacht vraagt.
Behandeling nek- en schouderklachten 35 minuten € 45,-
Deze behandeling richt zich specifiek op nekklachten en/of klachten in schoudergebied. Een reguliere sessie voorafgaand aan deze behandeling is gewenst maar niet noodzakelijk.
Coaching (met of zonder shiatsu) 90 minuten € 95,-
  • Iemand een shiatsubehandeling cadeau doen? Dat kan! Een cadeaubon (inclusief cadeauverpakking) kost € 75,- en is een jaar geldig.  
  • Vind je het lastig om op basis van alle informatie te bepalen of een shiatsubehandeling of coaching iets voor jou is? Dan kun je gratis en vrijblijvend een telefonische intake aanvragen.
  • Alle genoemde tarieven gelden voor particulieren. Voor bedrijven liggen de tarieven iets hoger en wordt gewerkt op basis van een offerte. Neem voor toelichting en aanvullende informatie daarover graag contact op. 
  • Afspraken kunnen tot 24 uur van tevoren zonder kosten worden afgezegd of verplaatst. Bij latere afzegging wordt de behandeling voor 50% in rekening gebracht, tenzij iemand beschikbaar is van de wachtlijst om de geannuleerde plaats in te nemen.
  • Betaling per pin is mogelijk.