Praktische informatie

Shiatsu
Aan de shiatsubehandeling gaat altijd een intake vooraf, bestaande uit o.a. een vraaggesprek, waarin de behandelrichting wordt bepaald. De behandeling vindt plaats door de kleding heen, liggend op een behandeltafel of op een Japans matras (futon) op de grond, en de hele sessie duurt ongeveer een uur. Aanbevolen wordt om tijdens de behandeling makkelijk zittende katoenen kleding te dragen. Er is gelegenheid om je om te kleden.

Coaching
Tijdens de coaching krijg je een verhelderend inzicht in onder andere je kwaliteiten, gedragingen en (belemmerende) overtuigingen. We onderzoeken samen wat jouw coachdoel is, waar je baat bij hebt en hoe je nieuwe inzichten vorm kunt geven. Shiatsu kan daarbij, indien gewenst, ingezet worden als diagnostisch instrument. Deze combinatie, gespreksvoering en shiatsu, creëert bewustwording wat disbalans voor weerslag kan hebben op lichaam en geest. Je ervaart zo letterlijk hoe in je vel zit en wat het effect is op jouw mentale en fysieke welzijn. Het is leerzaam, ontspannend, veilig en betrouwbaar.

Een sessie duurt anderhalf uur en afhankelijk van de coachingsvraag kan een traject opgestart worden dat uit meerdere sessies bestaat.