Verkoudheidsklachten en shiatsu

Als je ernstige verkoudheidsklachten hebt wil ik je vragen om met mij te overleggen of het verstandiger is om de afspraak te verzetten. Ik behandel namelijk soms ook mensen die tot de kwetsbare doelgroep behoren omdat zij bijvoorbeeld een chemokuur ondergaan. Om die reden wil ik besmettingsrisico’s beperken zodat ik in mijn praktijk voor iedereen een veilige setting kan creëren. 

Ben je herstellende van een griep of heb je (nog) koorts, dan is het ook beter om de afspraak uit te stellen. Ik volg de richtlijnen van de Rijksoverheid en RIVM als daar aanleiding toe is.

In de praktijk worden strikte hygiënische maatregelen gehanteerd en er is de mogelijkheid om je handen te wassen. Als je het fijn vindt mag je een eigen handdoek (of stranddoek) mee brengen maar dat is niet noodzakelijk.

Heb je vragen of wil je overleggen over andere zaken? Neem gerust contact met mij op.