Corona en shiatsu

Het is best een uitdaging om je staande te houden in een wereld die vandaag de dag in het teken staat van het COVID-19 virus. Ineens moeten we ons anders tot elkaar verhouden in ons werk en/of privéleven. We kunnen onze zinnen niet verzetten met leuke uitjes, feesten of etentjes met vrienden. De dagen zijn korter en het wordt kouder. Buiten ons eigen huishouden mag er niet meer geknuffeld worden. In werk is er een gebrek aan verbinding en is er grotendeels contact met elkaar via beeldscherm. En hoe is het als je alleen bent, of zonder werk zit, en helemaal geen contact ervaart? Het brengt voor velen zorgen, stress en onzekerheid.

Juist in deze periode met een gedeeltelijke lockdown, kan een shiatsusessie bijdragen aan stabiliteit en het wegnemen van onrust. Het contact, de aandacht, het landen in je lijf en het stilzetten van je geest, wordt in het moment als heel prettig ervaren en resoneert vaak nog dagen erna.

De coronaregels worden in acht genomen. In de praktijk zijn strikte hygiënische maatregelen getroffen. Tijdens een behandeling dragen we beide een mondkapje.

Wil je overleggen over andere zaken of heb je vragen? Neem gerust contact met mij op.